SALG:

 

Mange virksomheder træner og udvikler ikke deres sælgere i forhold til kundernes købsadfærd og købsproces. Nyeste forskning viser, at salget og måden vi kommunikerer med kunderne på, ikke har udviklet sig i mange år. Der er brug for at retænke salget og tilgangen til markedet og kunderne - det har vi et rigtig godt bud på. Book os til et uforpligtende møde.

 

FORM OG INDHOLD

Vi kræver noget af deltagerne og arbejder med holdninger, overbevisninger og identitet. Vi har stor empati og indlevelse og er samtidig meget direkte og kontant i vores undervisning. I får ikke et traditionelt forløb, men bliver til stadighed udfordret. Ofte er vi med ude i marken, i salgets virkelighed, hvor vi indsamler viden og opnår indsigt i, hvordan I gør salg i dag. Som virksomhed modtager i vores anbefalinger og hvordan vi kan sammesætte et uddannelsesforløb og hvilket indhold der hurtigt skaber resultater. Kan suppleres med SALGSTJEK.

 

SALGSTJEK

Vi hjælper med at eksekvere salgsstrategien til det bedst mulige resultat. Vi anvender som, nogle af de eneste i DK, analyseværktøjet ”Sales Performance Assessment”, hvor vi identificerer, hvad der skal til for at indløse resultatpotentialet, læs mere her www.dd100.dk eller læs under analyseværktøjer.

 

SALGSHJÆLP

I en tid hvor salgsressourcerne er hårdt presset, kan vi agere den ekstra "salgsmuskel". Via vores netværk indsætter vi salgspersonale i en afgrænset periode. I står for produkttræningen og vi for resten. Det er dog et krav, at vi indenfor en relativ kort tidshorisont kan opnå viden og indsigt i jeres forretning, produkter og yderlser.

 

TELEMARKETING

Vi hjælper med at vækste jeres marked og tilbyder "den ekstra salgsmuskel" i en aftalt periode. Vi booker kun møder hvor vi ved der er oprigtig interesse, alt andet er spild af tid. Ring for yderligere information, vi henviser gerne til vores kunder.

 

KUNDEANALYSE

Vi tilbyder også kundeanalyser, hvor vi sammen med jer udarbejder et spørgeskema på de områder I ønsker at afdække. For at sikre en høj svarprocent ringer vi til udvalgte kunder. Det giver samtidig mulighed for at "spørge mellem linjerne" hvorved mængde af brugbar information stiger betragteligt. I modtager en rapportering med overskuelige grafer, der giver et hurtigt overblik og mulighed for handling her og nu, kombineret med gode råd til hvordan og hvornår I kan tage action på relevante indsatsområder.

 

ExternPartner ApS | Horsens  | Tlf.: +45 40419380 | poj@externpartner.dk